Bir Unbiased Görünüm deri günlük kadın ayakkabı

Wiki Article

Taba rengi etek ayakkabı kombini sırasında üst kıyafet rengi ile ayakkabı rengi giyimde renk uyumu kuralları çerçevesinde entegrasyon yakalamalıdır. Taba etek modelleri yeni sezon nitelik tonları ile büyülerken bu etkiyi ayakkabı etek uyumu ile daha da üst seviyelere taşımalkaloriız.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Sessiz ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Gelişen ve değişen moda renkleri süresince, zamansız oluşuyla takkadak vakit kaybetmeden her renge uyum gösterir.

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) şahsi verilerine merbut taleplerini Şirketimize makaslamaklı olarak iletmeleri yerinde Şirket data sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Lakırtıın ve kesik topuk burun ucu kalkık ince taban ile desteklenir. Konforu ve şıklığı bir araya getiren sözın topuk, dayanıklı ve sağlamlamdır.

Basamak numarasına şayeste olan kadın topuklu bot tercih edilmeli, antrparantez taban yapkaloriın kadem tabanı ile uyumlu olmasına özen gösterilmelidir.

Taba ne renkle uyumlu sorusunun cevabından sonrasında Taba rengi ayakkabı kombinlerine delik atalım.

Yoğun taba rengi ve belirtik taba rengi yanında tabanın vasat renk tonları da vardır. çok sayıda nitelik tonu seçeneği sebebiyle yalnız yemeden içmeden bütün ten renkleri ile mutabakat yakalamaktadır.

Taba rengi etek kombinleri akla taba rengi deri etek kombinleri, taba rengi süten etek kombinleri ve taba rengi kumaş etek kombinleri gelmektedir. Ayrıca taba rengi keten etek, kot etek ve kadın günlük rahat ayakkabı saten etek gibi seçenekler bile mevcuttur.

Taba rengi ile kombin sırasında olmazsa gerçekleşemez olan taba ile uyumlu renkler hakkında derlediğimiz görsellerimizi inceleyerek henüz ziyade rey sahibi olabilirsiniz.

Alıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satıma yer edilen mal ve/yahut hizmetleri satın vadi sağlıklı veya hukuksal nefer "Üye".

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüce alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve emniyetli ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Emeksiz.

Yalın düşüncemları ile zamansız moda nesnesi haline gelen klasik çizme modelleri aynı zamanda her kıyafetle kolay kombinlenerek konulevselliği yükseltiyor. Antipatik günlerin vazgeçilmezlerinden olan bu modeller büro düzlemından casual stile derece her tarzla uyumlanabiliyor.

Report this wiki page